+31 (0)182–600 203 info@floorpro.nl

Actueel nieuws

Actueel Nieuws

Wibo Brouwer van Crohill overhandigt eerste can polymeer van 2021 aan Alex Stolk van FloorPro.

FloorPro kiest voor polymeren van Kleen Purgatis

Voor het beschermen van linoleum vloeren heeft FloorPro gekozen voor de polymeren van Kleen Purgatis. Er is gekozen voor deze polymeren omdat ze slijtvaster zijn dan de meeste anderen op de markt waardoor de klant langer plezier heeft van de beschermingslaag op de vloer. De polymeer heeft een sterk opvullend vermogen waardoor er geen sealer nodig is. Dit is fijn, aangezien sealer ook bijna niet meer te verwijderen is van de vloer.

FloorPro heeft uitvoerig getest met vijf verschillende polymeren en de polymeer van Kleen Purgatis gaf geen hechtingsproblemen in combinatie met andere polymeren. De polymeer is eenvoudig aan te brengen en stroef. Door deze stroefheid zorgt de polymeer voor anti slip.

De polymeer van Kleen Purgatis is voorzien van EMAS registratie waarmee wordt aangegeven dat de fabrikant zijn productmethodes op uiterst milieuvriendelijke wijze heeft uitgevoerd.

FloorPro gebruikt polymeer zodra uw linoleum vloer dusdanig versleten is. De oude toplaag wordt verwijdert en er worden twee nieuwe polymeerlagen aangebracht. Uw vloer kan weer voor langere tijd mee en ziet er als nieuw uit! Neem voor meer informatie contact met ons op.

Veilig terug naar de werkvloer

We keren langzaam (en gefaseerd) weer terug naar kantoor. Uiteraard wilt u uw medewerkers en bezoekers een veilige en gezonde omgeving bieden.

Building Up is een platform waar kennis wordt gedeeld en adviezen worden gegeven om uw organisatie in de meeste veilige en hygiënische staat te brengen en houden. Doordat er verschillende partners zijn aangesloten bij Building Up – waaronder FloorPro – wordt er jarenlange kennis met ervaring gebundeld. De focus en expertise van het platform ligt op de hygiëne van vloeren, bureau- en vergaderstoelen. Essentiële elementen voor een veilige en grondig schone werkomgeving voor zowel uw personeel als bezoekers!

MEER INFORMATIE www.buildingup.nl