Dieptereiniging sanitair

Dieptereiniging sanitair – Aanhoudende urinestank in toiletten is een veel voorkomend probleem. Daar is geen normaal schoonmaakmiddel en geen luchtverfrisser tegen opgewassen. Oorzaak van dit geurprobleem is urine die in de tegelvoegen getrokken is en daar zeer moeilijk verwijderbare urinesteen heeft gevormd. Tijd voor een dieptereiniging van FloorPro.

 

Onze werkwijze

Onze adviseur maakt een afspraak met u op locatie. Wij beoordelen de sanitaire ruimte altijd kritisch en bespreken de mogelijkheden met u om tot het beste resultaat te komen. Naast de dieptereiniging adviseren wij u ook over het vervolgonderhoud van uw sanitaire ruimte. Hierdoor heeft u organisatie het gehele jaar door een frisse sanitaire ruimte.

 

De FloorPro Methode

FloorPro helpt u van dit stankprobleem af. FloorPro heeft voor u een unieke methode ontwikkeld dat de urinestank volledig verwijdert. De combinatie van onze zure en alkalische reiniger zorgt voor een grondige dieptereiniging van elk sanitair. De urinesteen wordt volledig verwijderd en de voegen en tegels zijn weer helemaal schoon.

 

Resultaten

  • Geen urinestank meer
  • De voegen zijn weer als nieuw

FloorPro de specialist in dieptereiniging sanitair en onderhoud.

Een schone vloer is het visitekaartje voor uw organisatie. Vloerreiniging door de specialisten van FloorPro zorgen ervoor dat de uitstraling, hygiëne en het verlengen van de levensduur van uw vloer weer op orde is. Elke vloer is anders en vraagt om een eigen plan van aanpak. Onze specialisten beoordelen uw vloer altijd kritisch op locatie. Onze adviseurs bespreken de mogelijkheden met u om tot het beste resultaat te komen. Naast het verzorgen van uw vloer adviseren wij u ook over het vervolgonderhoud van uw vloeren. Hierdoor heeft u organisatie het gehele jaar door een verzorgde uitstraling.

FloorPro de specialist in dieptereiniging sanitair en onderhoud.