+31 (0)182–600 203 info@floorpro.nl

Onderhoud Linoleum Marmoleum

Professionele en specialistische aanpak voor onderhoud linoleum en marmoleum

Linoleum en marmoleum bevatten natuurproducten waardoor een goede bescherming van de vloer erg belangrijk is. Voor het reinigen en onderhoud maakt FloorPro gebruik van speciale producten die ervoor zorgen dat de levensduur van de vloer wordt verlengt.

  De FloorPro Methode

  Er zijn 3 verschillende onderhoudsmethoden die afhangen van de huidige staat van uw vloer. Wij beoordelen daarom graag vooraf uw vloer zodat u nooit voor verrassingen komt te staan.

  Eerste graad: sprayen en opblokken

  De spraymethode is de meest efficiënte manier om een linoleum- en marmoleumvloer in topconditie te houden. Deze methode wordt ingezet zodra er nog voldoende polymeer op de vloer aanwezig is en verlengt de levensduur.
  Wij gebruiken een hoge-toerenmachine om kleine onregelmatigheden en krassen te herstellen en een glanzend effect te creëren. Voor deze methode is geen water nodig en u kunt tijdens de behandeling gewoon over de vloer lopen. Zo ondervind u geen enkele hinder van onze aanwezigheid!

  Tweede graad: topcoaten

  Is een vloer dusdanig vervuild dat de spraymethode niet voldoende is, zullen wij de toplaag van de vloer voorzien van een nieuwe beschermlaag. De oude toplaag wordt verwijdert en er worden twee nieuwe polymeerlagen aangebracht. Uw vloer kan weer voor langere tijd mee en ziet er als nieuw uit!

  Derde graad: strippen

  Is uw vloer ernstig beschadigd, bevindt de vervuiling onder de bovenste polymeerlagen of is uw vloer verkleurd? Dan is strippen de beste oplossing om uw vloer te herstellen. Bij deze methode wordt de vloer kaal geschrobd om alle polymeerlagen te verwijderen. Vervolgens zal de vloer van nieuwe polymeerlagen worden voorzien om een onuitwisbare indruk op al uw bezoekers te maken.

  Wat zijn de voordelen

  Een langdurig verzorgde vloer

  Verlenging van de levensduur van uw vloer

  Uitstel van de volgende onderhoudsbeurt

  Onze polymeren zijn EMAS gecertificeerd en hebben een zeer hoge slijtvastheid

  In- en uitruimservice voor optimaal comfort

  Wij helpen en ondersteunen u graag waar nodig. Moeten er voor het onderhouden van uw vloeren bijvoorbeeld werkplekken worden verplaatst, een vergaderruimte of klaslokaal leeg gehaald worden? Met onze aanvullende in- en uitruimservice nemen wij dit werk uit handen en kunt u zich focussen op uw business.

  Waar dient u rekening mee te houden bij onderhoud linoleum of marmoleum?

  We willen u vragen een aantal aandachtspunten in onze gids goed door te lezen en de voorgestelde voorbereiding te treffen voor het vloeronderhoud van linoleum of marmoleum.

  Onze werkwijze

  Afspraak

  Onze adviseur maakt een afspraak bij u op locatie.

  Advies

  Wij beoordelen uw vloer kritisch en bespreken de mogelijkheden om tot het beste resultaat te komen.

  Reiniging & onderhoud

  FloorPro gaat aan de slag en adviseert u tevens over het vervolgonderhoud van uw vloeren. Uw organisatie geniet het gehele jaar van een verzorgde uitstraling.

  Praktijkvoorbeelden

  Heeft u vragen over onderhoud van linoleum marmoleum?