Onderhoud Linoleum Marmoleum

Onderhoud Linoleum Marmoleum | De beschermlaag van een linoleum en marmoleum vloer slijt door regelmatig gebruik. De verzorgde uitstraling van de vloer verdwijnt en er ontstaan krassen in het oppervlak. Vervuiling en bacteriën hechten zich aan de vloer. Tijd voor een onderhoudsbeurt van FloorPro.

 

Onze werkwijze

Onze adviseur maakt een afspraak met u op locatie. Wij beoordelen uw vloer altijd kritisch en bespreken de mogelijkheden met u om tot het beste resultaat te komen. Naast het verzorgen van uw vloer adviseren wij u ook over het vervolgonderhoud van uw vloeren. Hierdoor heeft u organisatie het gehele jaar door een verzorgde uitstraling.

 

De FloorPro Methode

Onze polymeren hebben een zeer hoge slijtvastheid. Hierdoor blijft de polymeer langer goed zitten en heeft uw organisatie het hele jaar door een verzorgde en beschermde vloer. Wij hebben voor de gezondheidszorg een speciale aanpak voor het strippen van vloeren. Omdat hygiëne hier zeer belangrijk is maken wij geen gebruik van water voor het verwijderen van de oude beschermlaag. Hierdoor zijn er geen droogtijden waardoor de ruimtes sneller gebruikt kunnen worden.

 

Resultaten

  • Altijd een langdurig verzorgde vloer
  • De levensduur van de vloer neemt toe
  • Volgende onderhoudsbeurt is uit te stellen
  • Geen water, dus geen droogtijden
  • Minder geluidsoverlast (geen waterzuigers)
  • Geen vocht in de ruimtes ( van belang voor de gezondheidszorg)
  • Minder waterverbruik = minder belastend voor milieu

FloorPro de specialist in onderhoud Linoleum Marmoleum.

Een schone vloer is het visitekaartje voor uw organisatie. Vloerreiniging door de specialisten van FloorPro zorgen ervoor dat de uitstraling, hygiëne en het verlengen van de levensduur van uw vloer weer op orde is. Elke vloer is anders en vraagt om een eigen plan van aanpak. Onze specialisten beoordelen uw vloer altijd kritisch op locatie. Onze adviseurs bespreken de mogelijkheden met u om tot het beste resultaat te komen. Naast het verzorgen van uw vloer adviseren wij u ook over het vervolgonderhoud van uw vloeren. Hierdoor heeft u organisatie het gehele jaar door een verzorgde uitstraling.

Onderhoud Linoleum Marmoleum