Praktijkvoorbeelden

Reiniging PVC vloer horecaPraktijkvoorbeelden van FloorPro

FloorPro heeft de vloer gereinigd van de horeca afdeling van een groot warenhuis. Door vervuiling en vet was de vloer gelijkmatig vervuild. Onze medewerkers hebben de vervuiling verwijderd door de toepassing van de juiste reinigingsmiddelen en materialen. Hierdoor hebben de bezoekers van dit warenhuis weer een schone hygiënische vloer.

 

Dieptereiniging tegelvloer basisschool

Op een basisschool troffen wij een dertig jaar oude tegelvloer aan. Door onze dieptereiniging voor tegelvloeren hebben wij de voegen en tegels weer helemaal schoon gekregen. De directeur van de school geloofde zijn eigen ogen niet. Onze specialisten hebben de leraren en leerlingen weer een schone leeromgeving gegeven.

 

Verwijderen cementsluier landelijke retailketen 

Een landelijke retailer wilde voor de feestelijke opening van de nieuwe winkel een schone vloer. Onze specialisten hebben de cementsluier van de vloer verwijderd. Door de inzet van de juiste reinigingsmiddelen is de vloer weer netjes opgeleverd. De duizenden klanten en de medewerkers kunnen dit jaar weer genieten van een prachtige nieuwe winkel en een schone vloer.

 

Onderhoud linoleumvloer kinderdagverblijf

De linoleumvloer van dit kinderdagverblijf was versleten na een jaar intensief gebruik. Wij hebben de versleten toplaag in het weekend verwijderd en vervangen. Hierdoor hebben de medewerkers en kinderen geen overlast van onze werkzaamheden. Door onze slijtvaste toplaag heeft dit kinderdagverblijf veel langer plezier van een mooie verzorgde vloer.