+31 (0)182–600 203 info@floorpro.nl

Reiniging gietvloeren

Kies voor een gietvloer reinigingsbeurt van FloorPro!

Een gietvloer is perfect geschikt voor zware belasting en wordt daarom vaak toegepast als industrie- of fabrieksvloer. Hoewel een gietvloer relatief eenvoudig zelf schoon te houden is, raden wij u aan om regelmatig een professioneel bedrijf in te huren om uw gietvloer te reinigen. Door intensief gebruik zal de bovenste toplaag namelijk slijten. Het is tijd om FloorPro in te schakelen!

De FloorPro Methode

Een gietvloer is vloeistofdicht waardoor water of oliën niet in de vloer trekken. Het gebruiken van olieproducten of zeep laten een vettige waas achter op de vloer wat resulteert in het aantrekken van vuil en stof. Hierdoor gaat uw gietvloer er vies uitzien. Ook kunnen er schopstrepen ontstaan door het gebruik van rubberen zolen. U wilt weer een frisse ruimte zonder gebruikerssporen.

FloorPro reinigt de vloer machinaal en verwijdert vuil, stof en/of gebruikerssporen zoals schopstrepen. Afhankelijk van de belasting van de vloer en de schoonmaak op locatie, adviseren wij om minimaal 1x per half jaar een grondige reinigingsbeurt te laten plaatsvinden door een professioneel bedrijf.

Wat zijn de voordelen?

Een langdurig verzorgde vloer

Verwijdering van gebruikerssporen zoals schopstrepen

Verlenging van de levensduur van uw vloer

Uitstel van de volgende onderhoudsbeurt

Onze werkwijze

Afspraak

Onze adviseur maakt een afspraak bij u op locatie.

Advies

Wij beoordelen uw vloer kritisch en bespreken de mogelijkheden om tot het beste resultaat te komen.

Reiniging & onderhoud

FloorPro gaat aan de slag en adviseert u tevens over het vervolgonderhoud van uw vloeren. Uw organisatie geniet het gehele jaar van een verzorgde uitstraling.

Praktijkvoorbeelden

Heeft u vragen over gietvloerreiniging?