+31 (0)182–600 203 info@floorpro.nl

Reiniging tegelvloeren

Ga voor en reguliere reiniging of dieptereiniging van uw tegelvloer!

Tegelvloeren kunnen hardgebakken tegels, poreuze tegels, natuursteen of tegels met een reliëf zijn. Deze tegels komen voor in allerlei verschillende ruimtes en hebben een eigen schoonmaakwijze. Tegels zijn verkrijgbaar in kunststof of keramiek en zijn zeer onderhoudsvriendelijk. Echter kunnen vuil, kalkafzetting, zeepresten en (huid)vetten zich gemakkelijk hechten in de voegen van tegels. Krijg deze ruimte(n) weer hygiënisch schoon door de specialisten van FloorPro in te schakelen!

De FloorPro Methode

U kunt FloorPro inschakelen voor een reguliere reiniging of een dieptereiniging. Wij verwijderen het vuil in het reliëf van de tegel en de voegen krijgen hun oorspronkelijke kleur terug. Bij tegels zonder reliëf dragen wij er zorg voor dat de vuilwaas van de vloer verdwijnt. Ook het verwijderen van de cementsluier nemen wij voor onze rekening.

De cementsluier blijft achter nadat de vloer is gelegd of gevoegd en is lastig met de hand te verwijderen. FloorPro reinigt uw tegels op professionele wijze door de juiste schoonmaakmiddelen en een speciale machine te gebruiken. De randen worden met een kantenschrobber schoongemaakt. Uw tegels zijn weer als nieuw!

Wat zijn de voordelen?

Geen vuilwaas meer

Geen vervuiling meer in het reliëf van de tegels

De voegen zijn schoon en lichter van kleur

De vloer heeft zijn natuurlijke uitstraling terug

Onze werkwijze

Afspraak

Onze adviseur maakt een afspraak bij u op locatie.

Advies

Wij beoordelen uw vloer kritisch en bespreken de mogelijkheden om tot het beste resultaat te komen.

Reiniging & onderhoud

FloorPro gaat aan de slag en adviseert u tevens over het vervolgonderhoud van uw vloeren. Uw organisatie geniet het gehele jaar van een verzorgde uitstraling.

Praktijkvoorbeelden

Heeft u vragen over het reinigen van tegelvloeren?