Reiniging wooncomplexen

Lekstrepen, waas op de vloer, langdurig natte vloeren en zwarte voegen is een veel voorkomend probleem. De oorzaak van dit probleem komt voornamelijk door een niet goed absorberende mop. Het vuil wordt versmeerd in plaats van verwijderd. Het duurt lang voordat vloer en ruimtes droog zijn. Tijd voor de unieke reiniging wooncomplexen FloorPro methode!

 

Onze werkwijze

Onze adviseur maakt een afspraak met u op locatie. Wij beoordelen het wooncomplex altijd kritisch en bespreken de mogelijkheden met u om tot het beste resultaat te komen. Wij verzorgen een werkprogramma op maat voor onze medewerkers om de kwaliteit te kunnen waarborgen. Hierdoor heeft u het gehele jaar door een schoon wooncomplex.

 

De FloorPro Methode

FloorPro heeft samen met een fabrikant moppen ontwikkeld die gemaakt zijn van bijzonder absorberend materiaal. De FloorPro mop neemt al het vuil op en houdt het vast in plaats van het over het trappenhuis te versmeren. De schoonmaakmedewerker sprayt met een product oplossing waardoor de vervuiling kan losweken. Er wordt niet te nat en altijd met een schone oplossing gewerkt. Wij starten altijd eerst met een grondige dieptereiniging waardoor de voegen er weer als nieuw uitzien.

 

Resultaten

  • Geen restwater = geen lekstrepen en randvervuiling
  • Korte droogtijd: minder kans op uitglijden, dus veiliger
  • Op een trappenhuis van tien etages verbruiken wij 75% minder water t.o.v. traditionele trappenhuisreiniging
  • Periodiek onderhoud wordt uitgesteld of komt te vervallen
  • Bewoners worden niet meer geconfronteerd met emmers vuil water

 Download onze brochure »»