Tapijtreiniging

Door dagelijks stofzuigen word het tapijt oppervlakkig gereinigd. Vuil en bacteriën hechten zich in het tapijt waardoor er ook risico’s voor de gezondheid ontstaan. De verzorgde uitstraling van de vloer verdwijnt en het is tijd voor een tapijtreiniging van FloorPro.

 

Onze werkwijze

Onze adviseur maakt een afspraak met u op locatie. Wij beoordelen uw vloer altijd kritisch en bespreken de mogelijkheden met u om tot het beste resultaat te komen. Naast het verzorgen van uw vloer adviseren wij u ook over het vervolgonderhoud van uw vloeren. Hierdoor heeft u organisatie het gehele jaar door een verzorgde uitstraling.

FloorPro de specialist in vloerreiniging bedrijven en onderhoud.

Een schone vloer is het visitekaartje voor uw organisatie. Vloerreiniging door de specialisten van FloorPro zorgen ervoor dat de uitstraling, hygiëne en het verlengen van de levensduur van uw vloer weer op orde is. Elke vloer is anders en vraagt om een eigen plan van aanpak. Onze specialisten beoordelen uw vloer altijd kritisch op locatie. Onze adviseurs bespreken de mogelijkheden met u om tot het beste resultaat te komen. Naast het verzorgen van uw vloer adviseren wij u ook over het vervolgonderhoud van uw vloeren. Hierdoor heeft u organisatie het gehele jaar door een verzorgde uitstraling.

Tapijtreiniging door FloorPro